OM

 

www.freespace.dk er en privatejet side, enhver sammenligning med Facebook/Instagram er tilfældigt selvom design/brugerfunktioner tilfældigvis minder om hinanden. www.freespace.dk er 100% økonomisk uafhængig af firmaer, foreninger kommerciele og private firmaer.

 

www.freespace.dk er privat drevet og er derfor afhængegig af annonceindtægter for at få siden til at køre rundt økonomisk – derfor er der vigtigt brugerne er behjælpelige med at generere annonceindtægter ved at benytte de reklamer der er på siden. Vi forsøger at holde reklamerne på et minimum for reklamerne ikke skal flytte fokus fra brugeroplevelsen her på siden.

 

På www.freespace.dk kan der oprettes sider, blogs, foto-album's, grupper + meget mere. Siden har et forum hvor entuiaster kan oprette forum's for deres passioner - opretteren kan selv bestemme hvem der kan blive medlemmer af forummet - eller om der skal være fri adgang for alle profiler på www.freespace.dk

 

På www.freespace.dk er der (i modsætning til andre sider) en side hvor der er muskivideoer, sjove videoer, film i hele længder m.m. - dette er muligt (lovligt) fordi det bliver streamet fra andre sider og indholdet ikke liller på Freespace's servere.

 

Envidere indeholder www.freespace.dk en Markedsplace (kendt fra fx. GulOgGratis/DBA) hvor brugerene kan købe/sælge/bytte.

Det er et veludviklet beskedsystem (Messenger) hvor brugerne kan kommunikere i privat - beskedssystemet har mulighed for at slette beskeder/samtaler.

Siden giver mulighed for at beskytte privatlivets fred, fx. er det naturligvis frivilligt hvor mange private oplysninge brugerne oplyser i profilteksten + samt det er muligt at blokere andre profiler så vedkommende ikke kan se hverken profil/foto eller oplysninger. Men som udgangspunkt opfordrer vi alle profiler tilat have profilbillede.

www.freespace.dk indeholder en begivenhedsfunktion hvor brugerne kan oprette/anbefale kommende begivenheder - private eller offentlige begivenheder. Funktionen giver mulighed for med få klip at få tilføjet 'GeoLokation' som kort fortalt betyder der tilføjee et lille kort der viser hvor i landet arrangementet afholdes og rutevejledning kan sende som SMS til Mobilnummer - nemmere bliver det vist ikke. 

 

www.freespace.dk er naturligvis underlagt den danske straffelov mht. opslag, billeder, videoer m.m. Derudover er siden også underlagt copyrightloven – dvs. er der Copyright © på Musik, Foto, Videoer skal disse overholdes. Overtrædes dette slettes materialet af sidens Administratorer, og ved gentagelsestilfælde KAN brugeren tildeles en advarsel – i særlig grove tilfælde KAN brugeren slettes og blokeres så det ikke er muligt at oprette en ny profil.

Grundlovens paragraf 77 om Ytringsfrihed er også gældende her på siden:

 

§ 77

'Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene. Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde påny indføres.'

Er der tvivle om Grundlovens § 77 kan den læses her:

Grundlovens § 77

 

Opslag af/om Firmaer/Personer med navn, adresse, mobilnummer og Email med henblik på at skabe en negativ stemning/omtale accepteres naturligvis ikke – ligeledes vil opslag/kommentarer/sider der oprettes med henblik på at sætte andre/firmaer i dårligt lys ikke og slettes omgående uden forudgående advarsler.

 

Alt materiale der uploades til siden (Foto/Videoer) tilhører de respektive brugere og vil IKKE blive videregivet/solgt til 3. part – slettes profilen vil alle informationer blive slettet fra sidens servere og er derefter ikke-eksisterende.

 

VIGTIGT

Siden kører pt. som test for at rette de sidste fejl, det forventes siden bliver offentlig den 1-5 2020 - der kan naturligvis oprettes profiler allerede nu - men det må forventes der kan komme små afbrydelser/rettelser indtil siden bliver offentlig.